Екипът на SM&RT

Ивайло Атанасов
Мениджър

ivailo.atanassov@modo.bg

Основател на Галерия Модо – място, където музиката, изкуството и образованието се срещат с общата цел да бъдат достъпни до колкото е възможно повече хора.


Венета Нейнска
Артистичен Директор

veneta.neynska@modo.bg

Пианист и основател на Галерия Модо. Има син на две години, обича да готви за приятелите си и е голям почитател на съвременното изкуство.


Силва Крушовска
Мениджър на екип SM&RT

silva.krushovska@modo.bg

Завършва Бакалавърска степен специалност Архитектура в Дания. В момента продължава образованието си в областта на графичния дизайн. Самоопределя се като креативен и инициативен човек, обича музиката и изкуството.


Албена Зографова
Фотография

albena.zografova@modo.bg

Албена Зографова е родена през 1983 г. в гр. София. Завършва Математическа гимназия и Маркетинг в УНСС.
След няколко години работа в областта на икономиката любовта към фотографията и графичния дизайн я завладява постепенно и неусетно.Ивета Цветкова
Координатор

iveta.tsvetkova@modo.bg

Ивета Цветкова е завършила специалност Културология във Философски факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Смята себе си за амбициозна, ентусиазирана и креативна личност, отдадена на страстта си към културата и изкуството в различните им формати. Обича да чете, пътува и да се среща с нови мотивирани и идейни хора, обединени от желанието им да украсят живота с по-ярки и свежи тонове чрез музиката, любовта към изкуството и естетическото възприемане на света.


Мая Мирчева
maya.mircheva@modo.bg

Мая е завършила политически науки в България, Холандия и Белгия и в момента работи в неправителствения сектор. Истинската й страст обаче е изкуството. В свободното си време тя се ангажира с няколко доброволчески инициативи, свързани с култура и изкуство. Освен част от екипа на SM&RT, Мая е репортер за електронното издание Public Republic и пише в свой собствен блог, посветен на всички любители на изкуството.« Назад

Последно