Подкрепете SM&RT

С гордост съобщаваме, че г-н Аню Ангелов, Министър на отбраната на Република България, прие поканата ни да стане Патрон на SM&RT. Фестивалът ще се проведе в Централния военен клуб в София от 12 до 22 май 2012.

SM&RT събитията предлагат индивидуални възможности за всеки заинтересован или всяка организация да допринесе за тяхното успешно осъществяване. Възможностите включват дарителство, партньорство, доброволчество и помощ в популяризацията. По-долу е представено кратко описание на всички възможности.

Дарение
Станете партньор
Станете доброволец
Разкажете

Дарение

Подкрепете SM&RT с частно дарение. Може да го направите със сума по Ваш избор. Щедростта Ви ще ни помогне да организираме истински уникално събитие за Българската културна сцена. Приемат се и анонимни дарения, както и дарения в памет на любим човек.

При каквито и да било въпроси, може да се обърнете към Ивайло Атанасов, чрез [email protected] или +359 899 065056.

Станете партньор

Като партньор можете да участвате с финансови средства или чрез предлагани от Вас продукти или услуги. Ако представлявате търговско дружество или друга организация и искате да си партнираме, ще Ви предложим следното:

• използване на рекламна площ на гърба на SM&RT билетите;
• частен коктейл за Вашите специални клиенти и приятели в Централния Военен Клуб с изпълнителите;
Концерт на възглавници за Вашите служители и техните семейства;
• покана за всички събития за партньори;
• Вашето лого на всички печатни материали;
• безплатни билети за избран SM&RT концерт;
• лична среща с изпълнителите;
• името на Вашето дружество като част от името на концерт и
• рекламна площ или корица в SM&RT брошурата.

За да станете партньор, отправите запитване за нашите допълнителни предложения или при каквито и да било въпроси, може да се обърнете към Ивайло Атанасов, чрез [email protected] или +359 899 065056.

Станете доброволец

Станете доброволец и участвайте в подготвителната работа за събитията, бъдете разпоредител по време на концертите и помагайте на изпълнителите зад сцената. Независимо дали участвате за удоволствие или за набирането на опит в областта на промотирането на изкуство, културен мениджмънт и организация на събития, можете да сигурни, че ще сме Ви изключително благодарни за подкрепата и ще ви съдействаме с препоръчителни писма и упоменаване на името Ви в SM&RT брошурата. Също така, можете да посещавате всички концерти и лекции напълно безплатно.

При каквито и да било въпроси, може да се обърнете към Ивайло Атанасов, чрез [email protected] или +359 899 065056.

Разкажете

Разкажете на всичките си приятели за SM&RT! Доведете колегите си на събитията и ни помогнете да популяризираме качественото изкуство чрез Вашите думи и разкази. Ние сме сигурни, че SM&RT ще ви хареса. Нека му се насладим с колкото е възможно повече хора!

При каквито и да било въпроси, може да се обърнете към Ивайло Атанасов, чрез [email protected] или +359 899 065056


« Назад