Димитър Атанасов,
преподавател по пеене


Казвам се Димитър Атанасов и ще Ви помогна да се научите да боравите с най-уникалния си инструмент – Вашия глас.

Всичко което трябва да знаете или да умеете е заключено в самите Вас. Ако мислите, че пеете добре, но ви липсва смелост, че гласът Ви е слаб, че като пеете не ви стига въздух – разберете истината като се запишете за вашия безплатен първи урок. В процеса на работа се изучават посочени от Вас песни с акомпанимент на пиано и музикален съпровод (сингбек), различни упражнения с цел определяне на диапазон на гласа, неговото разширение, затвърждаване на удобни позиции за пеене и правилно дишане.

Изучава се и нужната съпътстваща теория, която е съвсем лека и приятна. С тази подготовка Вие можете да участвате в конкурси, да направите серенада – поздрав към любим човек, да блеснете в караоке вечер. При нас може да започнете и Вашата подготовка за кандидатстване в университет с музикална специалност.

Биография

Димитър Атанасов е финалист на „Българската песен в Евровизия 2007” и „Мюзик айдъл 2009”.

Димитър прави първите си стъпки с уроци по пиано и солфеж на пет години. По-късно е солист в детска вокална група. От 2002 година се занимава с аранжиране и композиране на музика. През 2005 година завършва средното си образование в Националното Училище за Музикално и Сценично Изкуство – Бургас, със специалностите пиано и класическо пеене. В момента завършва висшето си образование в Националната Музикална Академия – специалност джаз и поп пеене. Димитър има награди от конкурси в България, Молдова, Сърбия, Италия. Димитър Атанасов е финалист на „Българската песен в Евровизия 2007” и „Мюзик айдъл 2009”. Работил е с Биг Бенда на БНР, както в други вокално-инструментални състави.

www.dimitaratanasov.com


« Назад